21 Kasım 2009 Cumartesi

bit-tech.net

Call of Duty: World At War: Zombies

Arendaja: Activision
Hind (läbivaadatud): 5,99 £ / 9,99 $ saadud AppStore

Me tunnistama, et oleme suremas näha Activision veel ära hype of Modern warfare 2 koos veelgi awakwardly nimega iPhone mäng - Call of Duty: World At War: Zombies: eriväljaanne: Colon, keegi? Praegu küll kõik meil on see - vähendanud sadamas Maailm sõjas 's Zombie natsistliku režiimi.

Ja see tegelikult ei ole kõik nii paha, üllatav. Nii nagu maailm sõjas mängijad peavad repell ja üha suuremaid horde of Zombies, barrikadeerimisest uksed ja aknad peatada vool ja osta uusi relvi kui piisavalt kurja Hitlers on langetatud, aeglaselt värskendused püstolit, et vintpüssi ja haavli.

Kontroll on natuke kleepuv, kuid on täiesti toimiv, kuigi heli ja graafika tööd on ülemine piir. See on ausalt öeldes üllatav, et Activision on häirinud see kõik arvesse 16MB app. Activision on ka sümboolne žest ajal saavutustest süsteem, mis lugusid oma statistikat nagu te mängida - kuigi vaid 13 saavutusi see vaevalt midagi hoiab sind mängima. Enamik eesmärke on tüütult lihtsaid ülesandeid, nagu jõuda Wave 9 zombisid tegemata rohkem kui 120 lasku.

* iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5 iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5 * iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5 iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5
Call of Duty: World At War: Zombies

Ainus väide, et me tõsiselt tasemel vastu Call of Duty: Zombies kuidas väike pauk te saate oma Buck. At £ 5,99 Ühendkuningriigis, Call of Duty: Zombies on üks kallimaid iPhone mängud ümber ja veel vaid viib miinimumini sisu. Nagu Liiga Legendid on ainult üks tasemel pakkuda, koos teistega tõenäoliselt tulevad läbi in-app ostab. See on see lihtne asjaolu, mis tegelikult sours kogu Zombies kogemusi ja jätab meid kookonid on hämmastust juures puudub raha.

Mäng ise on kindlasti pädev tukk ja võimalust osaleda Co-op vastet üle Wi-Fi, Bluetooth ja 3G on väga hea. Siiski olime soovitada ei valides seda kuni on veel tase lisada või pakkuda müügiks.

Kohtuotsus: hea mäng all, Call of Duty: Zombies kohta iPhone on vaevanud ainult kõrge hind punkti ja puudub tegelik sisu. JM

Rock Band

Arendaja: Electronic Arts
Hind (läbivaadatud): 3,99 £ / 6,99 $ saadud AppStore

* iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5 iPhone ja iPod Touch Mängud Round-up 5 Kui te esimest korda nägin Rock Band, koos plastikust trummid, mic ja Stratocaster, võite mõelnud "muusika mängud ei ole võimalik saada ühtegi sillier kui see", kuid soovite vale, nagu Rock Band kohta iPhone on sillier kui rentides pakendis huntide tegutseda läbi Romeo & Julia.

Mis see Rock Band mängu saab mängida piki kitarr, bass ja trummid samuti laul. Õnneks neile, kellel on kõrvad, kes kasutavad ühistransporti regulaarselt, laul kohustusi ei kaasne Mölinä arvesse iPhone's mikrofoni. Selle asemel pead puuduta laigud ekraanil, veendumaks, et sõnad on laulnud. See ei tähenda ainult põhjusel soovite valida vahendi kõrval kitarr on teha laulu lihtsam, kuigi.

Kitarr, bass ja trummid on kõik olnud samamoodi, koputades allosas ekraani märgib zip ette fretboard teie poole ja mäng ka reisikataloogi ¾ kiiret mängu, ja mitme osa. Bluetooth (ei Wi-Fi) mitme saate kraani koos sõpradega, kuid võite kasutada ka oma Facebook login koostööd inimesi online, ja nagu bändi kohta jagada üle muusikalise erinevusi, saate salvestada osad eri aegadel.

Ekraani laiuse kaudu on ainult neli märgib asemel viis lüüa, ja isegi siis see võib tunduda ebamugav mängida. Nagu mäng toimib ainult portree režiim, sa oled ainult mängides, kasutades oma pöidlad ja see võib olla raske saada nõutud tasemel täpsust ja te ei aidanud ka asjaolu, et nad on teisaldatud tootmise läige alates konsoolid. Võttes krigistamine akorde kaasas iga menüü ja 3D mudelite taga valikute loend on overkill for iPhone

Mängus on kakskümmend laule, ja kuna see võtab ära iPhone OS 3.0, saate ka osta uusi laule mängu. Praegu kirjutamise ajal, paar lood kuludest ainult 59p, mis tundub aus. Laulud on kindlasti tuttav, kui oled mänginud ühte konsooli versioonid Rock Band, aga see on korralik piisavalt segada.

Kohtuotsus: Seal on palju meeldib Rock Band - see on paremad funktsioonid kui tema ilmne konkurent, Tap Tap Revenge - kuid aeglane menüüd ja pisut clunky gameplay tähendab tal ei ole mõtet nalja. AW

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder