17 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Microsofti avatud allikad SPOT

Microsoft. NET Micro Framework - töötatakse välja väikesed, Internet ühendatud seadmete - on nüüd Apache 2,0 litsentseeritud.

Microsoft on teatanud, et raamistik, mis kasvas tema Smart Personal Objects Technology projekti kättesaadavaks tehtud avatud lähtekoodiga litsents, täiesti tasuta.

. NET Micro Framework on tingitud Microsofti jõupingutusi, et luua Interneti-ühendatud "targa" seadmed - kõige suurepäraselt oma "laik" erinevaid nutikaid kellad, mis ühendust USA andmeid üle võrgu, et saada teavet, näiteks ilmateade . Kuigi tehnoloogia ei stardi üsna kergesti kui ettevõte lootis - tõepoolest, andmesidevõrgu powering SPOT on kavas lülitada 2012 - see kuulub endiselt luban.

Kuigi Microsoft ei taha raha edasise arengu, ei ole see, mis võimaldab projekti surra kas: täidab lubaduse tagasi mai muuta tehnoloogiat, et ühenduse ja meelde Registreeru, äriühing litsentse. NET Micro raamprogrammi alusel Apache 2,0 avatud lähtekoodiga litsents - lubatakse kolmandal isikul kasutada ja arendada edasi tehnoloogiat oma äranägemise, vaba litsentsimise piiranguid, ning kasutustasu.

Kui postitad, ettevõtte avatud lähtekoodiga Port 25 veebilehte, projektijuht Colin Miller hoiatab, et mitte kõike tehakse kättesaadavaks: TCP / IP pinu on litsentseeritud kolmas osapool ja seega Microsoft ei ole õigust jaotada lähtekoodi ning krüptograafilisi raamatukogud on mujal kasutatud -, kuid Miller kinnitab, arendajad, saab kergesti asendada olemasolevat avatud lähtekoodiga raamatukogudes.

Kuigi projekt võib olla tehtud ühenduse Microsoft jätkab aktiivselt selle areng: vastavalt Miller firma tahab luua "tuum tehnoloogia meeskond mis koosneb nii Microsoft ja mitte-Microsofti vastajad, et jätkuvalt eesmärke toota kvaliteetset toodet väga väikeste seadmetega. "

Kas usud, et Microsoft teeb õiget asja poolt avatud hankides SPOT projekti, või on aeg Interneti-ühendusega kellad juba möödas? Kas arendaja teil hea meel, et võimalused avada. NET Micro Framework? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder