15 Kasım 2009 Pazar

bit-tech.net

Tasuta Space Battles Review

Kirjastaja Positech
Platform PC
UK Hind (läbivaadatud): £ 16,10 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 23,99 $ (va käibemaks)

Kosmoses, keegi ei kuule sind karjuda. Või nagu on sagedamini puhul tasuta Space Battles plahvatada. Veider ühendamine suurejooneline Inter lahingu-polo puzzler ja omakorda põhineb strateegia selle kindlasti raske mäng Selgitab žanr tark, kuid ainult tähendab, et ta pakub, et kõige harv kaup mängudes nendel päevadel, originaalsus.

Südamik mängu, kui te ei võinud arvata on tähelepanuväärne showdowns vahel vastulause laevastike starships. Sa oled näidanud üldist plaani vastulause laevastik ning seejärel projekteerimis-ja lähetada oma laevastiku võtavad need välismaalaste Nyyhkytys nähtud rahe laseriga rakettide ja torpeedode tulekahju. Siiani RTS, kuid erinevus on selles, et kui lahing on vahtisin ja mäng on läinud oma gorgeously animeeritud 2D mootori olete täiesti välja Loop, abitu kui te vaatate oma strateegia kraanikauss või ujuda.

Tasuta Space Battles Review
Vaata suuremalt - 2D mootor on lihtsalt fantastiline ja on hämmastavalt üksikasjalik

See tähendab, et kõik teie taktikaline mõtlemine on teinud eelnevalt vastasseisu asemel lennata, ja üllatav, seal on suur hulk üksikasjalikult ja taseme kohandamine olemasolevate teile näpistama ja lappima oma laevastikku. Tuum on see suurepärane laeva disainer, kui sa oled võimeline täielikult kohandada kõike oma laevadele. See ei ole nii lihtne, nagu laadimine laeva suurima relvi ja milles ta lahti aga kui teil ka vajadust lisada mootorid, kilbid armour plating ja meeskonna neljandikku samuti array surma spewing kahurite teha ümarad surma tegelevad Cruiser.

Ent kuna tahaks olla lõbus mäng kui sa suutsid valdkonnas võitmatult valdav laevastiku laevade, sa oled piiratud nii kulu ja mitmed piloodid saadaval, kui kandes oma kasutamiseks. Pack liiga palju hävitajaid ja pommitajad ning Teil puudub juuresolekul raskemad soomustatud cruisers kuid täita oma cruisers kõik kallid ülemise osa ja sind ainult saama endale lubada vähesed.

Tasuta Space Battles Review
Vaata suuremalt - Kogu strateegia on enne lahingut

Sa ei saa kõike head mänguasjad oma laevade alustada küll ja seal kirevat unlockable ekstra komplekti saadaval teenida au alusel omandatud missioonid on üha vähem ja vähem teie jaoks eraldatud vahendeid. Alates traktor talad, et peegeldava katte, auto remont süsteemid, mis on suunatud laserid, mõned avab võivad oluliselt muutnud oma strateegiaid ning nad kõik kirjeldatakse määral ise deprecating huumorit, et ka jookseb läbi tekst kommentaar jätkuvate lahingute - GSB ei võta ennast liiga tõsiselt, ja see ainult lisab mängu võlu.

Isegi massiivi lukustamata käik projekteerimisel hästi tasakaalus kalalaevastiku jätkuv väljakutse, eriti opositsiooni saa nii tihti on spetsialiseerunud Fielding arvukalt vestid augustamine rakettide või tiivad pommitajate mille kilbid ei kaitse. Erinevad keskkonnatingimused muudab ka lahingud on võidelnud, mõned tasemel keelamine kilbid ja muud tegemist konkreetse klassi laeva kasutada. See kõik tähendab, et see on harv juhus, et mida töötas viimast korda teeb seda uuesti ja sa oled alati tutistamine ja muutes oma laevastikku või kavandamisel uus laev paremini löök vaenlased võtta ujuva riismed.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder