27 Kasım 2009 Cuma

bit-tech.net

Serious Sam HD

Kirjastaja: Croteam
Platform: PC
UK Hind (läbivaadatud): £ 14,99 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 19,99 $ (va käibemaks)

On lugu Serious Sam kuid, olgem ausad, see pole tõesti väärt räägime. Mõni välismaalane kutsus vaimse ründab inimlikkuse ja oled inimkonna ainuke lootus. Nii saad saata ajas tagasi iidse Egiptuse koguda teatud maagiline runes ja kaovad Great Pyramid, mis on tegelikult hiigelsuur välismaalase raadio, et kutse suurt kosmoselaeva. Vana-Egiptus on ka kasu on eelnevalt Duke Nukem, et keegi ei saa teha võrdlust sina ja tema.

See on krundile nii üksikasjalikult kui me ei mäleta, millest enamik on sätestatud komisjoni kerimine teksti alguses mäng, mida keegi kunagi loeb.

Serious Sam pole mitte lugu küll. See on umbes pikaajaline pinge suurim Tulitaistelu oled kunagi näinud sunnib teid serv oma kohale, kuni olete alles hoitakse püsti poolt jõudu oma sulgurlihase. See on umbes miniguns, mis on üheksa jalga pikk ja kuidas mürisev Staccato oma Konepistooli on uppunud läbi ainult kisa ja sada karjuvad enesetaputerroristide kes on laadimise ajal teid Horizon. See on umbes Arena lahingud ja ülemused nii suur, et nad räägivad surround-heli, sõltumata oma sõnavõtu ülesehituse.

Serious Sam HD Review Serious Sam HD
Get tõsiselt!

That's what esimene Serious Sam mängu, esimene Encounter, oli umbes - ja see on seega kehtib viimane mäng ka. Serious Sam HD on kõrgresolutsiooniga icmake esimese mängu uus Serious Sam Mootor. Ei rohkem ega vähem.

Asjaolu, et Tšehhi arendaja Croteam on otsustanud vaadata esimest mängu on natuke imelik küll, sest hoolimata sellest, et ligi üheksa aastat vana praegu, esimene mäng tegelikult ei saanud vanus on nõtkelt kui ta püüdis. Revisited tänapäeval First Encounter võib tunduda small bit tavaline, kuid see on endiselt väga sujuv ja stiilne. Puudumine HD sisu ja keerulise uue jäätmekäitluskeskuse valikuid ei takista mängu üldse ja meil veel hoida seda kuni üks parimaid Co-op mängud kunagi.

Seal ei saa eitada, et Serious Sam HD näeb hea välja küll. Tegelikult tundub fantastiline ja Croteam on teinud suurepärase töö ajakohastamine vana märk mudelid uhkeldama natuke põhjalikumalt, samas tohutu tase on samuti köitev, isegi kui nad kunagi varjata asjaolu, et nad on valmistatud hoolikalt avatavad Arenas .

Serious Sam HD Review Serious Sam HD
Pärast väike jagelus

Mäng täidab kindlalt liiga. 3.25GB kättesaadava RAM, Intel Core 2 X6800 clocked to 2.93GHz ja NVIDIA GeForce GTX 280 (emakeelena ekraani resolutsioon 1.920 x 1.080) oli kõik, mida oli vaja käivitada mängu Ultra seaded kogu juhatuse ja süsteemi hõlpsasti tohutu rahvahulgad ja laia avatud ruumi, mis on allkirja stiili seerias.

Ja kui me ütleme, suur, tähendab meile väga suur. Serious Sam saatmine ei väga võimas mäng, kui tegemist on iseloomu areng või innovatsioon - ükski relvad kunagi vaja pealelaadimise - kuid see moodustab selle mujal. Nimelt on lihtne ja arusaadav lükkama tulla läbi järgmise laine geniaalne vaenlased ja näed, kuidas äärmiselt laine pärast saab olema. Mäng on pidevalt üks upping ise ulatuse ja sul on tõmmatud mööda on see pärast - ja see teeb Serious Sam särav vaatamata algelisus tegeliku konstruktsiooni.

Noh, ja cartoony vaenlaste ja suurepärase tasakaalu. Sõda pullid, kes vastutab teie poole ja kes tuleb kiiresti dodged ja tulistada tagasi teha on imeilus vaenlased, nagu ka tühi Rinna-line, peata bombermen, kes teevad oma pead ühe käega ja detonaatorite oma teistes.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder