24 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Mängud kritiseeritud pildi sõjakuritegudes

Modern warfare 2 ja Army of Two toodi läbi inimõiguste rühmade kujutamiseks sõjakuritegudes.

Inimõiguste rühmade Šveits on kritiseerinud mängutööstust korduma flaunting rahvusvahelise õigusega ning kujutab ebainimlikku sõjakuritegude ilma korralikult uurida tagajärjed sellised meetmed täna.

Teadusuuringute tehti Šveitsi korralduse uuringu ja noorte õiguste advokaadi Pro Juventute Šveits ja kaasatud spetsialistid humanitaarõiguse võttes vaatama rohkem kui kakskümmend laskjale, sealhulgas Call of Duty: Modern Warfare, Army of Two, 24: The Game ja Far Cry 2 osana uuest uuringust.

Advokaadid keskendunud nende kaebusi, et mänge harva uurima tagajärgi kujutatud hirmuteod. Ilmselt Army of Two 's Salem ja Rios oleks "on püüdnud nende pelgalt osalemine sõjategevuses, kui palgasõdurid on loendatud näiteks tsiviilisikud." Battlefield: Bad Company on slammed kujutamiseks liiderdaja hävitamine tsiviil kinnisvara.

Call of Duty: Modern Warfare võttis Haukkumiset kujutamiseks piinamise ja täitmise poliitvangid, kuid kiitis põhjustamise mängijad ei missioonile, kui need tulekahju korral kirik AC130 pommitamine missiooni.

Uuring läheb edasi mõtlema, kas mänge on võimalik muuta osalejate arusaam "Mis võidelda olukordi näeb ja milline roll sõjaväe ja üksikute sõdurite või õiguskaitse ametnikud sellistes olukordades on." Samuti väitis, et mängud on ohtlik tendents sammu tagasi, mida on saavutatud inimõiguste valdkonnas viimase 60 aasta jooksul. "

"[Me] kutsuda mängu tootjatele Seega ja loovalt lisada eeskirjad rahvusvahelise humanitaarõiguse ja inimõiguste oma mängud," ütles uuringu (via BBC).

Võite ette kujutada meie mõtted, mis ühel joonel kenasti koos tsitaatidega RPS "John Walker samas artiklis, et mängud on töödeldud kummaline, kuidas ja, et selliseid avaldusi oleks kunagi tõsiselt osaks saanud muid massimeedia. Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder