16 Kasım 2009 Pazartesi

OnLive töötab iPhone'ides liiga

OnLive töötab iPhone'ides liiga

OnLive on pilves arvutisüsteem mängu ajal on ilmselt isegi töötavad mobiiltelefonid.

OnLive, pilv arvutisüsteem mängu, mis peaks võimaldama kasutajatel mängida olenemata nende riistvara tänu mõned targad uute diisel tehnikat, mis ilmselt töötavad mobiiltelefonid liiga.

See on vastavalt OnLive tegevjuht Steve Perlman, kes väidetavalt näitas süsteemi Wedbush Morgan finants konverents ning oli OnLive töötab mitu süsteemi korraga - sealhulgas iPhones.

"Täna kell Wedbush rahalise New Yorgis ma näitasin OnLive töötab üheaegselt kaks iPhone'ides, TV ja arvuti," väitis Perlman vastavalt Joystiq.

OnLive on endiselt vastuoluline mõte on mängude tööstus, millel on mitmed skeptikud väidavad, et süsteemi ei ole võimalik üle praeguse internetiühendused ega majanduslikult otstarbekas. OnLive on tõendatud enne ajakirjanduses, aga seal on mõned küsimused selle kohta, kuidas võrreldavad demonstratsioone saab olema lõppkasutaja kogemus.

"On oluline mõista, et mobiiltelefon on väga erinevad Beast kui TV, PC või Mac ... praegu mänge OnLive on häälestatud televiisorid ja arvutid, nii et esialgu, see on ühenduse ja sotsiaalkomitee elemendid OnLive et me Kõige elevil mobiiliga, "ütles Perlman.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder