20 Kasım 2009 Cuma

bit-tech.net

Lenovo vastab sülearvuti usaldusväärsuse uuringu

Lenovo on kutsunud Metkut kohta SquareTrade uuringus, mis väitis, nõrga usaldusväärsuse oma sülearvuteid.

Pärast üsna halb, kuhu on märgitud uuringu sülearvuti usaldusväärsuse, Lenovo võitleb tagasi - eriarvamusel tulemused ja ülekuulamistel motiivid firma taga.

Uuringu, mille viib läbi SquareTrade püüdis mõõta sülearvuti usaldusväärsuse üle kolme aastaga ja näitas Lenovo erinevaid ettevõtlusele suunatud sülearvutid pipped et postitus Asus, Apple, Toshiba, Dell ja Sony. Aga Lenovo ei ole rahul nende suunamist - ja nõuab Metkut.

Ray Gorman tegevdirektor väliste side on Lenovo, juhib tähelepanu, et samal ajal kui uuringus vaadeldi andmeid 30.000 sülearvutid üheksa tootjad ja üle kolme eri kategooriasse, et tööstus, mis saadetakse 142.5 million sülearvutid eelmisel aastal "koguarv väitis käesolevas aruandes ei ole statistiliselt usaldusväärse valimi uuringu kus püütakse kontrolli võtmemuutujaid mõjutavad remondi hinnad, näiteks võrreldavaid seadmeliike, lõppkasutajate, geograafia ja rakendused. "

Näiteks korjatakse Lenovo enda Garantiiremont andmete Gorman juhib tähelepanu, et firma "ootavad 10X vahe remondi hindu süsteemide jaoks ostetud [keskkooli] üliõpilastele ja süsteemid, mida kasutatakse ainult kontorina täiskasvanud," vahet, mis ei ole teinud SquareTrade uurimus.

Väites, et SquareTrade "on tagatud huvitatud näitab hirmutav väljalangemist vähendada nagu nad on teinud siin [kui] see on äri müümise pärast müüki garantiisid," Gorman väidab, et Lenovo sise andmed näitavad, et laptop ei määrad on "vähemalt kahe - kolmandiku madalam, kui taotletakse Square Trade uuring. "

Nende muret kõrge jätmise et SquareTrade kommenteeritud oma uuringus Gorman ütleb ei muretse: "PC riistvara on väga usaldusväärne ja see uuring on auke täis [kui] meetod on vigane, siis andmed on ebaõiged, ja järeldus on vale. "

Kas olete nõus Gorman kriitikast SquareTrade õppida? Oli kogu punkt veenda hirmunud Kliendid köha kuni pikendatud garantii? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder