14 Kasım 2009 Cumartesi

bit-tech.net

Void

Platform: PC Exclusive
Kirjastaja: Mamba Mängud
UK Hind (läbivaadatud): £ 17,99 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): Kinnitatakse

Ice Pick Lodge on neid, kes jälgivad selliseid asju, arendaja erilist mainet hoidma. Stuudio viimane mäng, patoloogiline oli kriitiline ja kultuurilise Valud on emakeelena Venemaa ja kogutud Hulgaliselt auhindu oma eesmärke ja saavutusi.

Inglise keele vabastamist siiski oli nii halvasti tõlgitud, et mäng oli peaaegu mänguks kõlbmatu vaatamata ilmselgele Brilliance - kuigi ta tegi kaasa kultuse pärast ramped kuni kiintymystä Ice Pick's järgmist mängu.

Et järgmine mäng on tunnistada; palju parem tõlkida ja graafiliselt mõjuvaid mängu umbes hinge lõksu jäänud omamoodi tujutu, surevad puhastustule. Meie arvates. On raske öelda tegelikult, sest kuigi kehtetuks saa tegelikult aru inglise publikuni see ei tähenda, et mäng ise ei ole enam kättesaadav selle tagajärjel. Kui midagi on see veelgi raskem, et su pea ümber nüüd, et sul ei ole vabanduseks vigane tõlge varjata taga.

Kehtetuks läbivaatamine kehtetuks läbivaatamine
Void on hämmastavalt algse ilmega mängu

Raskusi alustada hetkest, kui mäng on alanud üles ja leiad end seistes arhitektuuri wetdream keerutatud treppide ja rahulik veed, mis jõuavad on silmapiiril, Tsükliline ainult halli saartel ja aeglane sosistades ja noor tüdruk. Häält noor tüdruk, Tarnitakse valutavat kannatlikkust ja tahtlik hoolimatus, ütleb, et koguda Colour, ladustada seda sees Hearts Muudab see Nerva ja seejärel Wade arvesse tühine.

Öelda, et see muudab väga vähe mõttes oleks väiksemana sarnaneb väites, et närimine okastraat saab haiget natuke. Tähelepanuväärne on aga dešifreerimatu olukorras leiad ennast saatmine ei halb ja see on tegelikult nii hästi täita, Ice Pick, et see võimalikult halb kadunud on tegelikult suur osa sellest, mida kehtetuks on. Sa ei ole tingimata peaks olema mugav tühine.

Kehtetuks läbivaatamine kehtetuks läbivaatamine
Asja värv kehtetuks on kriitiline üleelanud

Mis natuke kogemusi ja kannatlikkust Maailm aeglaselt hakkab ujuma tähelepanu keskpunkti ja õppida mõned reeglid, mis reguleerivad käesoleva kummaline koht. Te avastate, et olete surnud ja teie hing on kuidagi muutunud ummikus uus lennuk, kus Värv on harvaesinev aistimisvõimelised kaup, mis on täiuslik vastu põliselanike ja on peamiselt mahajäetud viibijad nälga surema. Õpib, et teil on vaja saagi see värv, kui soovid vältida nälga ennast ja et vennad ja õed, kes elavad saartel ringi ohtlikke loodusjõude, kes tuleb beguiled ja võitles.

Kõik see teadmine on kõik tugiraamistiku küll, sa lihtsalt õppida aktsepteerima seda osa, milles kui alustad tagastama oma hämmeldus mängu. See, või sa pahane, et sa ei mõista mängu ja te Snap oma ketta poole - selles on oht, et seda tüüpi mäng. Kui te olete nõus kehtestama enne seda segadust seejärel kehtetuks on õigus pühkima te välja jalad ja Plunge sa pead kõigepealt arvesse visuaalselt huvitav ja tigedalt leidlik Dreamland. Kui te tüüpi inimene, kes ei mõista kõike, kuid seejärel kehtetuks on messed-up mass desinformatsioon ja saate tõenäoliselt jälestama seda sellisena.

Mis on häbi, sest seal on palju armastust tühine ja ainult seetõttu, et tundub keeruline ja üle-sõnaohter kunsti-mängu pinnal ei tähenda, et ta ei saa ka sügavalt taktikaline seiklusmängu suure graafika. Põrgu, see on isegi said palja daamid seal - palju neid!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder