26 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Capcom kaitseb Resi Evil alates religioosse kriitika

Capcom kaitsnud Resident Evil: Darkside Chronicles alates kriitikat, et mäng tekitab vägivalda

Capcom on täna kaitses uue Wii shooter Resident Evil: Darkside Chronicles alates religioossete rühmituste UK kes on rääkinud vastu mängu viimasel ajal.

Piiskop Bryant on Jarrow, Archdeacon Brian Smith ja Rt Rev John Goddard kõik banded koos ning väitis, et mäng propageerib huvi varjatud, muu hulgas.

"Kui me võõpama selles valdkonnas me avame end mõjutusi ja seada end ohtu," ütles rev John Goddard, vastavalt MCV. "Tahaksin arvesse mis tahes soodustamine lapsed kistud selline käitumine äärmiselt õudusega."

Capcom pressiesindaja Leo Tan on tabanud tagasi siiski märgistamist kriitika kui mõttetu ja mitte midagi muud kui "tüüpilise religioosse hüsteeria".

"See on scaremongering ja tüüpilise religioosse hüsteeria. Sa ei saa süüdistada ühiskonna Omavoli video mängud. See on lihtsalt absurdne, "ütles Leo.

"Enamik mänge (ja filmi) nagu Resident Evil näitavad märgid võitlevad kurja ei toeta seda. Kahjuks vaimulike näitab lünkadest videomängude tööstuse ja see on liiga kiire, et splash püha vett ja ühekordseid videomängude mängijad arvesse stereotüüpsete lahtrid. "

"Videomängud on meelelahutus ja nagu õudus filmid või muu hirmutav filmid need on hõlmatud reitingute süsteemi. Resident Evil on näiteks 15 ja ei sobi kellelegi alla, et vanus. Vanemad peavad olema kindel, et kinni neid vanuse piiranguid, ning kasutada mõistust. "

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder