18 Kasım 2009 Çarşamba

Uuring näitab, sülearvuti brändi usaldusväärsus

Uuring näitab, sülearvuti brändi usaldusväärsus

Apple sülearvutid võib olla ilus ja tõmmata lisatasu, kuid SquareTrade uurimus näitab, need ei ole kõige usaldusväärsem.

Tulemused uus uuring avaldati sel nädalal selgub, et samal ajal kui Apple sülearvutid võib tõmmata hinnalisa, mis ei tähenda tingimata, et usaldusväärsem süsteem.

Uuringu läbi SquareTrade ja esitada üle kell Info World, selgub, et samal ajal kui Apple vahemikus MacBook ja MacBook Pro sülearvuteid on kindlasti piisavalt usaldusväärsed, nad vaid teha seda neljanda koha võrra.

Aastal 30.000 sülearvuteid, mis olid osa uuringu väljalangemist vähendada nõuavad müügijärgse garantii hooldust, Apple peksti on usaldusväärsus, mida Toshiba ja Sony. Lisaks Asus suutnud pip kõigile posti, tulevad madalaima ebaõnnestumiste määra kõigile - ainult 15,6 protsenti Asus masinate nõutavad garantiiremont kolme aasta jooksul.

Hoolimata Apple'i suhteliselt halb näidates - 17,4 protsenti kolme aasta jooksul - see ikka õnnestus võita äri klambrid ka Dell, Lenovo ja Hewlett-Packard - viimasega haldamise astoundingly halb 25,6 protsenti kavandatust ebaõnnestumise määr kolme aasta jooksul.

SquareTrade's Vice President Vince Tseng ütles uuringu, et "see ei ole tegelikult üllatav, et Apple keskel pakendi," aga ", mis oli üllatav oli see, et Asus tuli välja peal."

Uuring näitas ka, põhjuseks üldine 12-kuulise garantii pakutud kõige ettevõtetele oma tooted: esimesel aastal, vähem kui viis protsenti sülearvuteid oli jätnud viisil, mis vajaks parandamist või asendamist tingimustel garantii. See oli rohkem kui kahekordistus 12,7 protsenti teist aastat, enne kui pihta 20,4 protsenti - üks viiest võimalus peate saad sülearvuti fikseeritud - kolmandal aastal.

Teine huvitav statistika tulema uuring on see, et netbooks poolt ja suur, on tõenäolisem, et ei ole nende suuremate partneritega - vaatamata sellele, et šokk-proof tahkis-ladustamine paljud mudelid. Esimesel kasutamise uuring näitab, et keskmine netbook on 23 protsenti suurem tõenäosus ebaõnnestuda kui keskmine eelarve "sülearvuti ja suur 38 protsenti kõrgem kui lisatasu sülearvuti.

Tseng andis kolm põhjust näiliselt kõrge kolmeaastase ebaõnnestumiste määra sülearvutid: "Inimesed jäta neid kogu aeg, ja sülearvuti komponente on tundlikud kuumusele. Two, nad on kaasaskantav ja võtab palju kuritarvitusi. Ja kolm, nad oled keerulisem kui enamik teisi tarbeelektroonika seadmetele. "

Kas olete üllatunud Apple lüüasaamisele ja odavamate konkurentide või on see silmist Asus ülaosas, mis on teid kõigutab? Kas ettekujutuse jätmise määr teisel ja kolmandal aastal teha soovite soovite valinud laiendatud garantii, või oled kindel, Sale of Goods Act näevad sind? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder