23 Kasım 2009 Pazartesi

Fusion-IO puruneb 1TB / s SSDs

Fusion-IO puruneb 1TB / s SSDs

Fusion-IO's ioDrive Octal lingid kaheksa ioDrives koos - ja põhineb 220 neist ei saa üle 1TB iga teine.

Kui olete pettunud kiirust pakutakse praegu off-the-shelf tahkis-jaamad, ehk Fusion-IO viimane mänguasi on teile huvi pakkuda.

Nagu aru aastane Softpedia ettevõte on teatanud ioDrive Octal - PCI Express 2.0 x16 kaart, mis omab kaheksast ioDrives koostada RAID-kui ka ühe seadmega paranenud jõudluse üle ühe sõidukiga.

Seade, mis on suunatud suure võimsusega arvutustehnika turul on võimaldanud ettevõttel luua süsteem, mida on 1TB / s pidev andmeedastuskiirus - jah, see on üks teratavu teine - ühendades 220 ioDrive Octal kaarti koos kasutades InfiniBand sisse kanga tehnoloogiat ja Sun'i avatud lähtekoodiga Lustre paralleelselt failisüsteemi.

Kuigi 220 ioDrive Octal kaarte - mis tähendab rahakoti sulav 1.760 üksikute ioDrive SSDs - võib tunduda palju, Fusion-IO usub, et selleks, et saada sama jõudlus traditsioonilisest ladustamise võrk nõuaks 55.440 kõvakettad koos 396 Storage Area Võrgu lennujuhtide ja 792 sisend-väljund serverid - kogu nõuet 132 täissuuruses racks varustuse. IoDrive põhinev süsteem kulub vähem kui kahekümnendik seda ruumi.

Steve Wozniak - jah, see on Apple asutaja Steve Woznaik - juhtivteaduri on firma ütleb, et "IOPS [Sisend / väljund operatsioonides sekundis] on lihtne," ja et "tegelik võim meie arhitektuuri on võime ka skaala ribalaiust. "

Iga üksik ioDrive Octal kaart on võimeline töötama kuni 5TB ladustamine koos 6GB / s ribalaiust ning pakub 800.000 IOPS põhineb 4K paketi suurus.

Kuigi seade jääb muokkaamme süsteemi praegu Wozniak on teatanud, et ettevõte kavatseb luua kaubanduslikul versioon tulevikus tuua "võimsusega käesoleva tahkis-ladustamise tehnoloogia Maailm HPC ettevõttele." Pärast seda, muidugi võiks loodame, et midagi sarnast hakkab nirisema alla, et tarbija tasandil.

Kas idee PCI-E 16x kaarti täis SSDs Excite teid, või on see tehnoloogia, mis on määratud olema midagi rohkemat kui mänguasi valitsusasutustele, millel on rohkem raha kui mõistlik ja reaalne vajadus kiire andmeedastus? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder