16 Kasım 2009 Pazartesi

Uurimisorgan SATA 6Gbps Performance

Uurimisorgan SATA 6Gbps

Uus SATA standard on lõpuks siin ja oleme kannatanud 6Gbps pärast mida tunnete end nagu igavik at 3Gbps. Uuendada tuleb tänu mitme tööstusharu partneritega:
  • Marvell, pakkudes uusi 88SE9128 SATA 6Gbps kiip,
  • Seagate koos oma viimases 2TB Barracuda XT kõvaketas
  • Asus, selle P7P55D Premium emaplaadi
  • Gigabyte, oma GA-P55A-UD6 emaplaadi
Mis uudist alates uue standardi siis? Hästi on uus Native Command Queuing (NCQ) voogesitus käsu Isokroonne andmete edastamise ja NCQ juhtimise funktsioonid ja uus pesa 1.8in kõvakettad, kuid kõige tähtsama osa uuendatud meil on Hidastustöyssy.

Pange tähele, et nagu SATA 3Gbps ei tohiks kunagi olnud nn "SATA II, SATA 6Gbps tohiks kunagi edaspidi" SATA III "vastavalt ametniku SATA-IO dokumendid. Ja õigustatult, sest see on segane tarbijatele!

Seagate Barracuda XT 2TB

Seagate on ümber oma kõvakettale vahemik suurim nimede uuendamiseks mõneks ajaks. Tulevikus saate osta Barracuda LP (väikese võimsusega) - et spin madalama spindli kiirused - Barracuda 7200.x kõvakettad, mille oleme harjunud, viimane praegu 12. põlvkond, ja nüüd Barracuda XT pakub suurimat ja mis kõige parem kõik Seagate on pakkuda tarbijatele turu mehaaniliste ladustamiseks.

Uurimisorgan SATA 6Gbps Performance uurimine SATA 6Gbps Uurimisorgan SATA 6Gbps Performance uurimine SATA 6Gbps
Seagate's Barracuda XT välja nagu iga teine SATA kõvaketas, välja arvatud juhul, kleebis, mis ütleb "Seagate Barrcuda XT 2TB"

Mis Barracuda XT pakkumisi ei ole tegelikult uus turg küll. Noh, välja arvatud SATA 6Gbps. Toas on 2TB autot, mis kasutab 500GB per platter ja keerutab neist neli on 7,200 rpm. Koos 64MB vahemälu see vastab 2TB Western Digital Black seoses riistvara, et loomulikult oleme silmitsi maha kaks teineteise vastu tulemas raamid.

Koos viie aastase garantii, Seagate on hästi kaetud, kuigi on lisatasu tulemuslikkuse kettaseade maksad läbi nina (225 £ - 240 £) et privileeg omada autot nagu see.

Marvell 88SE9128

Uus Marvell kiip pidi käivitama koos Inteli P55 kiibistik, kuid oli lükata, sest püsivara / tarkvara küsimused meile öeldi, rääkimata sellest, et Seagate kõvakettale ei olnud valmis riigi vabastada alles hiljem käesoleval kuul. Need küsimused on ilmselt olnud kehtestada, kuna uuendatud komplekt SATA 6Gbps võimaldanud lauad hakkavad nirisema välja emaplaadi tootjad nagu Asus ja Gigabyte.

Uurimisorgan SATA 6Gbps Performance uurimine SATA 6Gbps Uurimisorgan SATA 6Gbps Performance uurimine SATA 6Gbps
Marvell SATA 6Gbps kiip nii Asus (vasakul) ja Gigabyte (paremal) emaplaadid

Toas 88S9128 Marvell on Täpötäysi kaks SATA 6Gbps otsikud ja pärand ATA133 parallel port kuna riistvara tootjad jätkuvalt taotleda, kuigi ta võib loomulikult ignoreerida. Peale selle seal on "riistvara" RAID 0 ja 1, ja see on kõik ühendatud kaudu ühe PCI-Express x1 2,0 sõidurada.

Ribalaius on oluline, et see kiibistik ja toetab PCIe 2,0 lubab "true" SATA 6Gbps ribalaiust. Me ütleme "true", sest isegi 500 MB / s from Gen 2,0 PCI-Express x1 sõidurada vaid 65 protsenti teoreetilise maksimum 768MB / s võimaldas uue standardi. Kui me poldi Marvell kiip otse P55 chipset, see läheb Gen 1,1 ribalaiust (kui Inteli väited P55 on Gen 2,0 "sobib", mida ta tuleb niikuinii kinni PCI-Express standard), pakkudes ainult ühe kolmandiku läbilaskevõime potentsiaali: selge kitsaskoht. Tegelikult praegune SATA 3Gbps kiibistikke küllastusgaaside Gen 1,1 PCI-Express x1 buss samal viisil: on 384MB / s SATA standard sunnitud kaudu 250MB / s buss.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder