24 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

USA õhujõudude ostab 2200 PlayStation 3s

USA õhujõud on ostnud üle 2000 PS3S aidata luua super array sõjalise teadus.

USA õhujõud on teatanud, et on ostetud rohkem kui 2000 PlayStation 3 konsoolid Sony võtta kasutusele laiendamise sõjalise uurimisprojekti asub New Yorgis.

Vastavalt Eurogamer USA õhujõud on lisada 2200 uut PlayStation 3s olemasoleva massiivi 336 konsoolid juba kasutusel Air Force Research Laboratory põhineb Rooma, New York.

PS3S on ilmselt kõik saavad võrku kokku ja õhujõudude kasutab Sony Cell protsessor sõjalise otstarbega teadusuuringute valdkonnas mitme radariga pildistamine ja kõrglahutusega video töötlemine.

Kõige huvitavamad taotluse kõigi jaoks PlayStation 3 Kuigi uut uurimist neuromorphic arvuti. See on uus väli arvuti mis üritab luua arvuti, mida saab analüüsida teavet viisil sarnane inimese aju!

See on vaid teadus siis kui nad on pidanud vajalikuks teatada ka seda, kes teab, mida teised Top Secret kavad Sony konsooli võiks kasutusele kohta!

PlayStation 3 ei ole ainus konsool saada huvi sõjalise puudutab küll. Alles eile Suurbritannia luure organ CGHQ teatas ta kavatseb alustada reklaami Xbox Live osana tööle sõita.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder