30 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

MKP / bit-tech kokkuklapitavad meeskond lõpetab GPU Tagaplaanil

Registreeru kokkuklapitavad meeskond täna ja aitab ravida põhjustatud haiguste misfolding valke.

Seekord eelmisel aastal Custom PC / bit-tech kokkuklapitavad meeskond seadis väljakutse lisades täiendavad 360 GPU meie ühendatud jõupingutusi, et aidata töö jaotatud arvutav projekti Folding @ home.

Meil on hea meel teatada, et peaaegu täpselt aasta päevast, oleme täidetud, et eesmärk - nii suured õnnitlused on selleks, et igaüks, kes suurendasid oma panust. Foorum regulaarselt Nova oli viimane kasutaja lisada taimeri ning lisaks kaks GeForce 8800 GTS - hästi tehtud!

Meeskond ei kandideeri ikka küll - ikka veel palju valke volditakse, mistõttu oleme seadnud endale uue eesmärgi - 750 rohkem GPU.

See number on valitud, kuna see on, kui palju GPU, et meeskond on vaja kaotada lõhe praeguste number 1 meeskond ja liikuda meie praeguse maailma pingerida 6.

Sisse logida oma GPU (või mikroprotsessorite ja PS3S, kõik on teretulnud), et tekitada Veenduge, et sisestate '35947 ', et rühma nimi väljal kokkuklapitavad klientidele, mille saate alla laadida Stanford University - loojad Folding @ home. Kui häälestus ei unusta lisada oma uue GPU, et kõik uued Tagaplaanil teemat.

Ärge unustage, et tere öelda spetsiaalses kokkuklapitavad foorum liiga.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder