27 Kasım 2009 Cuma

bit-tech.net

Firefox 3,7 saab Direct2D toetust

Arvud Schouten's katsed näitavad, et mitu lehekülge muuta poole aja Direct2D-toega Firefox ehitada.

Järgmise põlvkonna Mozilla Foundation populaarsed veebilehitseja - Firefox 3.7 - on määratud saada märkimisväärset kiirust tõsta Windowsi keskkonnas tänu Direct2D toetust.

Esiteks avalikustati programmeerija Bas Schouten's blog - via PC Pro - uudis mõned päevad pärast Microsoft väitis, et Internet Explorer 9 toetaks kiirenduse tehnoloogia, kuidas parandada oma läiketa tulemuslikkuse võrreldes konkureerivate brauseritega.

See plaan näib olevat sealt lahti tulema, koos Schouten kuulutab, et tema meeskonna liikmete Mozilla "on nüüd võimalus esitada Firefoxi täielikult sulatatud kasutades Direct2D", mis offloads töö toob kaasa tegeliku brauseri kasutajaliidese kui ka lehe sisu peale ühilduv graafikakaart.

Tulemused eksperiment on veenvad: kui teatud teksti-raskete alade nagu Wikipedia.org ja Slashdot.org ei saanud kasu palju arenguruumi, kus on ka Facebook ja sirin olid sulatatud vähem kui poolteist korda Direct2D lubatud ehitada Firefoxi 3.7.

Samuti parandamist tegelik leht kuva korda Schouten usub, et Direct2D pakub võimalusi sujuvam kasutaja kogemus "väga sujuv graafiline kogemusi veebi sisu nagu SVG või muuta CSS" samuti paranenud framerates kui saneerimist piltide kaudu GDI. Vahest kõige olulisem, Direct2D tõotab tõeliselt sujuv kerimine - kõige ilmsem paranemine kasutajate kogemusi.

Neile, kes tahavad proovida Direct2D-toega Firefox 3,7 Alpha - ja kes on Windows 7 või uuendatud Windows Vista koopia koos DirectX10-ühilduv videokaart WDDM 1,0 juhi - saate alla laadida kohe. Tavaline hoiatused tuginedes alfa-klassi tarkvara kohaldatakse, ja kahjuks on see ainult Windowsi.

Kas olete rahul rohkem tööd teha, et kasutada GPU väljaspool mänge, või ei paranenud joonis korda - mõõdetakse millisekundites - ei ootustele? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder