26 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Apple soovib kohtu ettekirjutust Psytar

Apple on Sõda tee koos Psystar, kasutades oma kokkuvõtte kohtuotsuse väita puhul alalise ettekirjutust.

Pärast kohtuotsuse vastu Psystar käesoleva kuu alguses, Apple on teinud ilmselge: taotletakse püsiva ettekirjutuse lõpetada müüva ettevõtte "hackintosh süsteemide Mac OS X

Nagu teatas PC Magazine, Cupertino asuv ettevõte on kasutanud tulemused Kohtunik William Alsup - kes andis kokkuvõtte kohtuotsuse vastu Psystar väites, et edasimüügi Mac OS X kolmanda osapoole riist esindab rikkumise "Apple eksklusiivne taasesitamise õigust levitamise õigus, ja õigus luua tuletatud töid, "- kui alus teise esitamist, mis küsib Psystar olema pidevalt takistada edasimüük oma operatsioonisüsteemi.

Osana esitamise Apple väidab, et "kui Psystar on püsivalt käskis, siis ei lõpetaks õigusvastase tegevuse - käitumine, mis põhjustab korvamatut kahju Apple äri, brändi, hea tahte" - kahju, et ettevõte nõuete "selge ja suur. "

Kui kohtud leiavad Apple poolt, ettekirjutuse näeksid Pystar takistada edasist rikkumist Apple intellektuaalomandi õiguste osas Mac OS X, samas tuues Digital Millennium Copyright Act kandma, et jätkuvalt takistada äriühingu kõrvale kaitsemeetmeid ehitatud Mac OS X ja mille eesmärk on vältida paigaldamine mitte-Apple riistvara - teisisõnu üsna 90 protsendi Psystar äri.

Apple on esitanud kahju osana ülikond, kuid väidab, et "raha kahju üksi ei suuda kompenseerida korvamatu kahju, et Apple on kahju," ja et "seega tuleb see Euroopa Kohtul anda alaline ettekirjutuse kohta reguleerimisalasse, mis ühemõtteliselt lõpu Psystar õigusvastase käitumise vahel. "

Kohtuistungil on tingitud algab 14. detsember.

Kas sa arvad, et Apple kasutab väga suur vasar crack-uskumatult väike mutter, või see firma on täielik õigus kaitsta oma mainet - ja kasumit - takistades edasimüük oma operatsioonisüsteemi? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder