24 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Obama tahab mängud koolides

President Obama tahab kehtestada mänge nagu LBP koolidesse sõita huvi teaduse ja matemaatika.

USA presidendi Barack Obama avaldas uue koolitusloa algatuse rullitakse üle kogu Ameerika, mis näevad kaubik mänge nagu LittleBigPlanet kasutada koolides osana, et suurendada huvi teaduse, infotehnoloogia ja platforming matemaatika.

Suunab uuenduste kava on seatud kulud 4 miljardit dollarit USD ja on tugevalt toetanud Sony, Microsoft ja Entertainment Software Association. Sony eelkõige on esile, mida Obama on "tööstus juht", mille LittleBigPlanet on mäng esirinnas algatusel.

"Ma olen pühendunud liigub meie riigi keskel algusse pakendi teaduse ja matemaatika haridus järgmise kümne aasta jooksul," Obama ütles ametlik kinnitus, et vastavalt Gamasutra.

LittleBigPlanet on sätestatud, et vastuvõtva uue mängu Changers konkurents mis väljakutse mängijatel luua tasemel, et presentatsioon uusi huvitavaid teaduse, matemaatika ja inseneriteaduse ideid.

"Me oleme põnevil, mida neile võimaluse osaleda ja toetust Mäng Changers väljakutse teatas täna," ütles Sony boss Jack Tretton. "See tekitab tohutu päevakorrale uuenduslike keskmise, mis on videomängude ja digitaalset meelelahutust."

"Samuti kehastab meile, mida me näeme igapäevases: hämmastav asju võib juhtuda, kui te ette näha õiged vahendid ja keskkond, kombineeri see suurepärase tehnoloogia ja pani selle kätte tõesti loomingulisi inimesi."

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder