18 Kasım 2009 Çarşamba

Left 4 Dead 2 läbivaatamine

Left 4 Dead 2 läbivaatamine

Kirjastaja: Valve ja Electronic Arts
Platform: PC, Xbox 360
UK Hind (läbivaadatud): £ 29,99 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 44,99 $ (va käibemaks)

Kaebusi Left 4 Dead 2 on palju, mille fännid väita, et sisu pakkumine ei ole midagi muud kui võite leida laienemine originaal Left 4 Dead - Valve's co-op zombie shooter mis näeb nelja ellujäänud üritavad tõrjuma välja nakatunud hordid. See klapp on pakitud see täis mäng ja pöördus ta ümber nii kiiresti tuleb vihje, et ta ei kavatse olla väga head, ütlevad skeptikud.

"Laser sihikud ja süüte AMMO?" Boycotters on karjus: "See ei ole selliseid asju me tahame mõista teise £ 30 eest!"

Seni, mis on olnud arusaadav tunne nagu Left 4 Dead 2 oli tundus olevat mäng, mis oli ehitatud peamiselt Tweaks ja muudatusi, selle asemel kasutusele midagi sisukat. Nüüd mäng on saabunud kuigi ja see on meie ülesanne öelda, et need mured ja quibbles on alusetud ja et Left 4 Dead 2 on suurem ja parem kui kunagi tundus.

* Left 4 Dead 2 Review Left 4 Dead 2 läbivaatamine
Oh, mu kangelane!

Kuidas nii? Noh, kuna sa ei maksa £ 30 eest lihtsalt laser sihikud ja süüte AMMO jaoks starterid, et ei ole piiri, mida mäng pakub. See annab kogemusi Wading kaudu Tunnel of Love sõita keset ööd kui zombisid on kubisev te ja hulga sõpradega. See pakub võimaluse käivitada omakorda Rock Show võetakse vere vann õigusaktide hoolikas paigutamine ilutulestikku ja mõistlik kohaldamine viia.

Mis L4D2 pakub on adrenaliin ja pettumust, et on pärit sprinting üle rippsilla täis mahajäetud autod lootusetu jõuda kaugele end enne kopteri lehed, püüdes samal ajal kaalutakse, kas teil on aega Taganeda oma downed liitlane. Olete kunagi kohtunud teda ja ei tea isegi tema päris nimi - keedetud alla ta lihtsalt mingisse suvalisse interneti noob teid - vaid sel hetkel ta tähendab sulle rohkem kui enamik oma tõelist sõpra. Viimase 30 minuti olete läbinud palju, teie kaks, ja sa oled kindel, et kui teie rollid olid pöördunud ta tahaks teha sama teile. Kas Gamble oma edu eest oma ebaõnnestumist?

* Left 4 Dead 2 Review Left 4 Dead 2 läbivaatamine
Mees, siin linnas on surnud!

See võlakiri, mida Left 4 Dead 2 käsitööga nii ilusti ja samas kõrvalekaldeid sünge ja klassikalise zombie-film-mõjutas originaali ei olnud hästi vastu meie eelvaateid, et arvatavasti, sest me ei näe kogu pilti. Nüüd me oleme ja me oleme täielikult maha muutus tempo ja kraan on upped tempo Left 4 Dead midagi tõesti lõhkeainet.

Originaal Left 4 Dead oli nagu George Romero's Night of Living Dead; vaieldamatult klassikaline, mis tuleneb kestev kaebuse selle kohutava esitlemist ja aeglasem, rohkem Down to Earth lähenemine. Left 4 Dead 2 on rohkem nagu Sam Raimi's Evil Dead 2, et see on võrdselt rewatchable ja omab sarnast cult classic staatus - kuid see ka ei karda, et anda kangelased kettsaed ja lasta neil minna täiesti batshit hull.

Kusagil on see õela huumori uurida põhjalikumalt kui Dark Carnival Left 4 Dead 2 "s kampaania seatud kogu laadaplatsi. Mitte ainult ei kohad loomulikult võimalda huumorit, mis Tunnel of Love ja rollercoasters teha häid haripunkti sündmusi, kuid pindala on küps uurimise ja dialoog ka.

"Kiiresti," hüüab professionaalne mängur ja toitjakaotuspensioni, Nick "satuvad Luik hooldus Room of Love", samas kui varem kampaania seal palju aega peatuda ja on minna whac-a-mole ja lasketiir sündmused pakkumine võita gnome alates Half-Life 2: Episode 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder