26 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Valve ei hooli Steamworks boikotte

Valve on teatanud, et ta ei hooli teiste turustajate boikoteerimine Steam mängud, nagu MW2.

Valve on shrugged off teatas hiljuti, boikotte, et muu digitaalse turustajad on asetatud mängud kasutavad Valve's Steamworks ühendada ühenduse ja DRM lahendus, väites, et see boycotters kes ei kaota.

Steamworks boikott ise oli teada paar nädalat tagasi digitaalse jaotusvõrgu Direct2Drive, Impulse ja GamersGate. Kaebused tulenevad asjaolust, et Steamworks mänge nagu Left 4 Dead 2 ja Modern warfare 2 nõuavad Auru paigaldamine ja log-in isegi kui nad ei ole ostetud Steam.

Kuigi Direct2Drive ja Co on märgistatud Steamworks Trooja hobune aga Valve ütles, et see boycotters, mis puudu läbi ja märkis, et Steamworks loodi põhineb tarbija-ja arendaja tagasisidet ja on uskumatult populaarne.

"Et meie mõtetes, arvame, et kui teed hea mäng ja seal on palju teenuseid klient soovib ta peaks saama läbi sama palju kanaleid kui võimalik. Kui teil on hea portaali ja sa oled hea on koguda raha külarahvale ja meelitatakse neid, ei ole põhjust, miks sa ei tohi, "Valve's Jason Holtman ütles GI.biz.

"Me püüame teha neid teenuseid, mida arendajad ja meie kliendid soovivad. Kas teise turustaja soovib teha neid või mitte, meil ei ole mingit sõnaõigust selles küsimuses, et on vahel Activision ja teiste online turustajaid," jätkas ta.

"Huvitav asi on need mängud mis on Steamworks funktsioonid need on tõesti tehtud olla asjad kliendid soovivad. Arendajad valides omadused, mis muudavad mängu paremaks. Ei ole mingit teenust, kus on funktsioonid peavad olema, arendajad vahel valimisel need. "

Holtman ütles, et kuigi seal oli palju Steamworks mängud, mis tuli välja eelmisel aastal seal seatud veelgi 2010. Tõenäoliselt aitab et Steamworks on tasuta arendajatele ära ja laseb neil lips arvesse suurima digitaalse jaotusvõrgu online.

Muidugi asjaolu, et teised turustajad on valida mitte müüa pealkirju nagu Modern warfare 2 on kahtlemata töötavad Valve kasuks liiga ja samas Valve harva pressiteade Auru müügiandmed, Holtman ütles Modern warfare 2 müüs hästi auru. Väga hästi.

"Ma olen püüdnud mõelda, kuidas panna see, et saaksite aru peale midagi suurust see ... Auru müügi tegelikult ulatusega mängu. Nii et kui mäng müüb paremini kõigi kanalite ja see videolaenutus, see on kavatsen liikuda väga paljud üksused Aurusaunad, "ta näitas.

"Kuna kolmanda isiku kolmekordne pealkirjad minna, see on suures üheks meie suuremaks müüjad kohe. See teeb väga hästi. Tarkastelette mängija numbrid, näed seal on palju inimesi, kellel see - ei ole ainult selle uuesti - see on pidevalt nautida seda nüüd. Hats off to Infinity Ward, sest nad teha midagi, mida inimesed tegelikult tahavad mängida, "ütles ta lõppu.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder