17 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Bit-Tech lisab uusi võistlusi funktsioon

Võita rohkem asju koos bit-tech.

Me oleme suured fännid võistluste siin bit-tech, ja Mod Kuu et Asus Xtreme ülemaailmne tippkohtumine, sel aastal oleme olnud mõned suure osalejate meie võistlustel ja anda ära mõned kohutav auhindu.

Järgmisel aastal me loodame, et kinkida isegi rohkem mänge ja tarkvara, ja nii oleme käivitanud uue osa veebilehekülg, mis aitavad meil seda teha. Uus taustaprogrammName uue võistluste moodul on palju lihtsam meile hallata konkursside (jälgida, auhinnad, osalejatele, võitjatele ja nii edasi), ja nii see peaks tähendama, mida me saame näidata rohkem võistlusi kui kunagi varem.

For starterid, võtame nüüd olema võimelised sõitma kuus konkurentsi Custom PC Magazine siin bit-tech, ning samuti võimaldab meil pakkuda Teile juurdepääsu võistlusi teiste Dennis tehnoloogia saitidele.

Peaga üle http://competitions.bit-tech.net näha auhinnad, ponder küsimusi ja esitada oma kandidaat. Leiad lingi tingimusi.

Seoses auhinnad, praegu kuni Kättesaadav meil Sharkoon X-Tactic Digital Kõlarid, AeroCool Modern-V puhul LCD-ekraanid, PS3, PSP ja Lost DVD kasti komplekti. Tuleb hoiatada, küsimused on kuratlikult keeruline.

Kuna see on uus funktsioon, see on praegu pääseb ainult http://competitions.bit-tech.net, ja mitte iga konkurentsi hakkab seda kasutada - Mod Kuu jätkab sõidetakse läbi foorumite, näiteks. Rääkides, mis meiega oma mõtteid sisse .. foorumitel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder