16 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

Kohtunik reeglite vastu Psystar

Psystar "avatud arvutid" võib varsti vähem avatud, saava äriühingu kohtuotsuse et see on purunenud autoriõiguse seadusega.

Hackintosh looja Psystar sai purustamine löök kohtus möödunud nädalal, kus kohtunik William Alsup edasiandmise kokkuvõte kohtuotsuse küsimused selle edasimüümiseks Apple operatsioonisüsteemi ebaseaduslikku.

Nagu aru aastane CNET kohtunik Alsup leidis, et Psystar edasimüügihinnad Apple Mac OS X operatsioonisüsteemi kolmanda osapoole riist "on rikkunud Apple eksklusiivne reprodutseerimisõiguse, levitamise õigus, ja õigus luua tuletatud töid."

Argumendid Psystar, et tema "vabastades" operatsioonisüsteemi paigaldamiseks kolmanda isiku, mitte-Apple heaks riistvara esindatud õiglane kasutamine oli otse tagasi, kuna osa kokkuvõte otsuse, mille kohtunik Alsup märkides, et Psystar "ei ole isegi kaalunud lahendada neli määramiseks kasutatavad tegurid õiglase kasutamise. "

Samuti rahuldas oli Apple väide, et äriühingu meetodid mööda riistvara piirangute omane opsüsteem -, mis takistavad selle paigaldamist mitte-Apple valmistatud süsteemid, kuigi sarnasusi ja Kokkusobivused oma riistvara - esindab selget rikkumist Digital Millennium Copyright Act, nii meetodite kui äriühing ise kasutab installida Mac OS X kolmanda osapoole riist-ja kommunaalteenuste ta müüb, et võimaldada lõppkasutajatele sama tegema.

Kuigi küsimused tulevad nagu löök Psystar, kohtuotsus ei sisalda ettekirjutuse edasise müük: pigem arutelu, et täpselt määrata, milline karistus peaks ettevõte saama, on määratud 14. detsember, kusjuures uuringu kehtestatud jaanuaril järgmisel aastal, kui kaks ettevõtet ei nõustu Apple muud nõuded, sealhulgas lepingu rikkumise ja kaubamärgi eest.

Kas usud, et Psystar tuleks müüa mitte-Apple Mac OS X masinad, või on Apple ka oma õiguste sulgeda väike pood ette korraga? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder