30 Kasım 2009 Pazartesi

Asus kuulutab AMD baasil netbook

Asus kuulutab AMD baasil netbook

Eee PC 1201T kasutab AMD Dual Core Kongo MV40 töötleja, kuid 12,1 "ekraan ja kaalub 1.4KG on see isegi netbook enam?

Vahelise piiri netbook ja sülearvuti jätkuvalt hägu koos väljakuulutamist uus Eee PC 1201T alates Asus - millised omadused AMD Dual-Core protsessor.

Nagu aru aastane Netbooked, uus Eee PC mudel on pigem sub-notebook kui netbook on pühendatud Radeon HD3200 graafika kiibistiku võimule oma mitte just väike 12.1in 1.366 x 768 ekraani.

Form factor ei ole ainus erinevus nimetatud mudeli Eee PC, kas: selle asemel, Intel Atom väga väikese võimsusega protsessor nii soodsates on netbook tootjad Asus on valinud jääda AMD "Kongo" MV40 töötleja üksus, pakkudes Dual-Core processor clocked at 1.6GHz.

Ülejäänud näitajad on üsna jõuline jaoks masin eralduda Eee PC nime ka: 2GB RAM, 802.11b/g/n traadita võrk, Bluetooth 2.1, ja 320GB mehaanilised kõvaketta asemel solid-state ketas sageli eelistatakse netbook kasutada.

Kõik see ekstra võimu - ja Dual-Core protsessor - on oma hind, kahjuks: koos 12.1in ekraani seade on oluliselt suurem kui eelmise mudelid Eee PC ja nõuanded skaala on 1.4kg, aku on ka võetud kokkulangevust, mis Asus väites maksimaalselt neli tundi alla optimaalsed tingimused.

Seni ei ole ametliku käivitamise kuupäev või hind on avastatud, kuid Asus on mängida hoolikalt mängu see üks: koos kirjelduste ja kuju tegur on nii lähedal traditsiooniline sülearvuti, hind peab olema piisavalt madal, et veenda teha ohver töötlemise võimu alternatiivseid süsteeme.

Kas see on mingisugune süsteem, mis teile huvi pakkuda, või on Asus kaotas viisil Eee PC brändi? Kas isegi klassi 1201T nagu netbook? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder