30 Kasım 2009 Pazartesi

Mod Kuu - november 2009

Mod Kuu - november 2009

Mis 2009 Tehes viimastel gasps, see on peaaegu ajal meie suurepäraseid Mod of the Year funktsioon ja see aasta tõotab olla sama suur kui kõik varasemad konkurentsi nii Jälgi, et esiküljel lähemal detsembri lõpus. Enne seda aga siin on lõplik osamakse MOTM 2009 kuus rohkem awesome tükki tööd oleme märgatud meie projekti samamoodi foorum.

Oleme läinud hardcore Sel kuul koos kõigi nullist ehitatud rivistama. Iga projekt on täiesti unikaalne ning väga erineva kujundusega kohta näitavad, kuid üks asi nad kõik on ühine see, et nendega kaasneb võimas hulga oskusi.

Meil algne kujundus ja täppismehhaanika kõrgeimal tasemel, mõned suured fotod, mini vesijahutusega hullus, kohandatud trükkplaate ja hiiglane radiaatorid. Seal on kindlasti kõigile midagi selle kuu rivistama ja see on ka tagasi modding jumal, et on G69T liiga.

Eelmisel kuul sai teise väga populaarne konkurentsi featuring mõned kõige paljulubavaid projekte, mida oleme näinud mõnda aega. Lõpuks Projekt: ProtoHype poolt The_Gnu võitis selge varu tema fantastiline futuristliku steampunk-nagu disaini mis on juba üheskoos spectacular fashion. Paremuselt järgmised olid karismaatiline AnG3L tema jälgida tema populaarne AnG3L projekti nimega ToTecHniKa ja Ioncito poolt elGafas kolmandates.

Samuti oleme olnud hõivatud valmis Modifikatsioonid meie funktsioonide osas liiga ning veenduge, et te vaadake neid siin ja muidugi reisi bit-tech's modding foorumeid, kus kogu tegevus toimub on väga soovitatav liiga!

Meie sponsor Mod Kuu on vaikne arvuti ja need saad anda õnnelik võitja valida üks neist kolmest suurepäraseid auhindu:

Mod Kuu - november 2009

Mod Kuu - november 2009

Scythe Kama Connect 2 USB2.0 IDE ja SATA External Adapter

Scythe Kama Connect 2 on väga mugav vidin, mille eesmärk on võimaldada ühendada SATA ja IDE kõvakettad kiiresti ja lihtsalt mis tahes arvuti USB. See on kooskõlas nii 3.5in ja 2.5in SATA ja IDE kõvakettad, samuti muid IDE seade, näiteks optilise draivi. Võime kiiresti plug-and-play tahes kõvakettal annab teile kiire ja lihtne ligipääs oma failidele või anda üle ühe sõidukiga teisele, ilma et nad avavad teie arvutist.






Mod Kuu - november 2009

Scythe Mugen 2 Quiet CPU Cooler

See protsessori jahuti on näide jaapani inseneri oma parimat! Scythe's Mugen 2 Quiet CPU Cooler on kavandatud viie fin tornid parema protsessori jahutamiseks kuni 7 kraadi C võrreldes algse Mugen, kes ise oli üks parimaid turul. Nagu võite arvata, see on multi-socket compatible Intel ja AMD ning pakub täielikku juhiseid.









Mod Kuu - november 2009

Zalman ZM-MFC1 Plus Black Multi Fan Controller

Zalman on ZM-MFC1 PLUS on väga lihtne fan kontroller, mis toetab kuni kuus 3-pin fänni. See annab kasutajale täieliku kontrolli paigaldada ventilaatorid. Üks kanal on võimeline muuda esitatud pinge 5V kuni 11V, millel 5V võimeline leevendama isegi Kovimmillaan fännide. Samuti vähendada müra, alandab pinge fänn saab vähendab ka õhu veenduge, et teil silma peal hoida temperatuuri sees süsteemis.

Seega on suur tänu Quiet PC nagu alati ja hästi teha, et kõik kandidaadid viimase kuu jooksul. Ainuke asi, mis on jäänud öelda, õnne selle kuu kandidaati ja kui sa laaberdama kui MOTM on järgmisel kuul me sillutades teed oma suurepäraseid Mod of the Year konkurentsi. See on juba eelmise aasta jaanuaris siiski!

Selle kuu kandidaati



Mod Kuu - november 2009 Mod Kuu - november 2009 Mod Kuu - november 2009 Mod Kuu - november 2009 Mod Kuu - november 2009 Mod Kuu - november 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder