18 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Pandeemilise Studios konsolideeritud EALA

Pandeemilise Studios on konsolideeritud osana EA teatas hiljuti, koondamiste ja hääbumise.

Pandeemilise Studios on ametlikult koondatud Electronic Arts 'EALA rajatise ja kannatusi oluliselt koondamiste vastavalt hiljutisele teadet Electronic Arts. Liikuda on osa EA hiljuti selgus kava säästa 100 miljonit dollarit USA dollarit aastas kulude kärpimise ja vallandamist. Liikuda on toimunud ka tühistamine 12 etteteatamata mänge, samuti 1500 koondamisest.

Pandeemilise peamine edu on Mercenaries seeria, nagu ka Star Wars: Battle Front ja eelseisva WWII mängu diversant.

Kuulujutud pandeemia sulgemist hakkas ringlevate eile õhtul ja olid peagi kinnitas twitter ametikoha pandeemia Drew Marlowe.

"See on ametlik, pandeemia on sulgeda kui täna, õnneks tundub, et saame korraliku lahkumishüvitist," ütles Marlowe ametikohale.

Uudised täieliku sulgemise Seejärel tühistas EA, kes ütles, et meeskond ei ole täielikult suletud - ainult konsolideeritud ja downsized et sobituda EA olemasolevate EALA rajatis.

"See samm on tehtud vähendamist töö kehtinud pandeemiliseks," loe EA avaldusega. "Pandeemiliseks brändi ja frantsiisid jätkab elada. Tuumikrühmast Pandeemilise arendajad lähevad EALA ja jätkata arengut pandeemiliseks mänge keskenduda kvaliteedile, kulude haldamise ja ajakava terviklikkust."

Spekulatsioon on tekkinud, et pandeemia on konkreetselt suunatud kärpimine pärast kesised tulemused Mercenaries 2: World in Flames, samuti kulukas Batman mäng, mis oli kunagi avaldatud. Pandeemia Brisbane stuudio oli ka lõppes käesoleva aasta alguses.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder