22 Kasım 2009 Pazar

bit-tech.net

First Look: MSI's Westmere H57M-ED65 Mobo

Little Bird - või mool, meil ei ole ka täiesti kindel, mille liige loomariiki see oli - langes meie esimene pics ühe MSI valmivas mikro-ATX emaplaat, H57M-ED65. See on esimene pardal oleme näinud, et aktsepteerib tulemas 32nm Clarkdale töötlejad, mis tõenäoliselt on Core I3. Need on esimesed Inteli protsessoreid, mis ühendab GPU samasse pakendid protsessor, mis tähendab, et see on esimene jaemüügi näide Westmere platvorm, et tervitada meie silmad.

Inteli ajakava Clarkdale ei ole väga selge, sest mõned kuulujutud, et Clarkdale käivitatakse juba viimases kvartalis selle aasta esimese asemel järgmise. Kui see on tõsi, Intel töötab välja aeg, ja me anname need tööd üle jõulude ajal. Meie allikad näitavad, et tuleks töötlejatele välja järgmise aasta alguses. Kuigi see tähendab enam oota, vähemalt meie töökas bit-techers saavad õige Christmas break. Jee!

Enne delving mis tahes andmed pardal, let's on au kaadrit seda 3/4s nurk:

First Look: MSI's Westmere H57M-ED65 Mobo
MSI H57M-ED65: juhatuse tundub hea, kuid meil seisab ees harjuda järjekordse kiibistik nimi!

Kuna huvitatud silmadega ja te olete märganud, laual on väga sarnane olemasolevate P55 emaplaadid, eriti MSI's P55-GD65. Lisaks värvilahendus ja stiil heatsink, on ainult üks kiip mis tahes oluline - chipset - mis vajab jahutamist. Kui MSI's nimede süsteem on järjepidev, me loodame, et uus kiibistik nimetamisest H57 asemel P55. Nagu Lynnfield (LGA1156 Core i5/i7), ootavad Clarkdale protsessoriga mis omab sisseehitatud mälu kontroller, nii et ikkagi ei pea Northbridge.

First Look: MSI's Westmere H57M-ED65 Mobo
Kas te näete, mida me näeme?

Kuna pardal on mõeldud Westmere mikroprotsessorite integreeritud GPU, on mitu kuva väljundid integreeritakse taga I / O blokeerida. Me kindlasti saate te kasutada kõiki nelja DVI, D-Sub, DisplayPort ja HDMI väljundid samaaegselt (ainult ATI tundub krakitud, et eriti röstitud kastani hetkel oma EyeFinity tehnoloogia). Selle asemel tahaks loota, et saate kasutada kahte oma valikul.

Pöörake lehte rohkem pilte ja sõnu. Ja lõpetame me koos jõulud viited liiga, see on alles november ju.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder