17 Kasım 2009 Salı

bit-tech.net

Silverstone Raven RV02B-W

Tootja: Silverstone
UK Hind (läbivaadatud): £ 108,04 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 189,99 $ (exc Tax)

Nagu kohutavat filmi Batman ja Robin, originaal Raven RV01 oli kallis jama plastist paljud puudust. Kuid Silverstone on persevered mõttega juhtides PC heitgaasi fännid ülespoole ning on tugevalt parandatud põhilised konstruktsiooni RV01 valguses teravat kriitikat, et enamik väljaandeid maksustatakse seda.

Uus RV02 tundub palju parem alates termodünaamika ja süsteemi ehituse seisukohast ja on boonus, mis väljastpoolt näeb välja nagu midagi Lucius Fox sepistatud oma laboris.

Selle asemel, imemiseks õhus alates esiosa kere ja surudes seda ellu tagasi, RV02 imeb õhu alt keel ja expels kaudu top keel. Et aidata iseloom mängib oma osa paremini emaplaadi paigaldamise asend on pööratud 90 kraadi päripäeva, nii et laienemine kaartid on paigaldatud vertikaalselt. See tagab, et CPU ja videokaardi jahutite ka löök vertikaalselt ülespoole ning õhk imetakse on alates kolme 180mm korrus fännid saavad slaidi viimase laiendus kaardi ja vent välja ülalt keel. Ühe 120mm ventilaatori aastal katuse RV02 aitab oma protsessori jahuti vent selle kuuma õhu.

Silverstone Raven RV02 Case Review Sissejuhatus, disaini ja Drive Bays Silverstone Raven RV02 Case Review Sissejuhatus, disaini ja Drive Bays
Pilt suuremalt

Fox (Morgan Freeman iseloomu Christopher Nolan Batman filmide puhul oma mälu või IMDb suutnud te varem) ja Silverstone on teinud tublit tööd, lisades soovitav funktsioone ka. Vahepeal uuesti paigaldamist BatTank, Fox on vananenud mõned kergesti eemaldatav tolmu filtrid kõigil kolmel korrusel tarbimine. RV02 istub neli jalga, et lifti põrandale juhul hea tolline või nii, esitades tarbimise fännid võimalus imemiseks korralik kogus õhku peamine koda.

Silverstone Raven RV02 Case Review Sissejuhatus, disaini ja Drive Bays Silverstone Raven RV02 Case Review Sissejuhatus, disaini ja Drive Bays
Pilt suuremalt

Kõvakettad on paigaldatud ees kere on eemaldatav Caddy et istub 5.25in lahtedes. Seal on ruumi kolmele 3.5in kõvakettad koos 2.5in lahe mujalt SSD. Kasutades kõvaketta Caddy, te arvu vähendamiseks 5.25in välise lahtedes alates eight viiele. Kõvakettad on peatatud vibratsiooni vähendavat kummist kalvoläpivientejä, ning jahutada eeskätt 180mm omastamise ventilaatori all. Käetugi I / O ports on paigaldatud peal juhul on ees, ja leiad kaks USB 2.0 porti plus kuulari ja mikrofoni pesad.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder