14 Kasım 2009 Cumartesi

Kustutatud Monkey Island sisu välja

Kustutatud Monkey Island sisu välja

Pages dialoogi, mis olid lõigatud originaal Monkey Island on maandamata poolt Lucasarts.

Pages välja sisu ja lõigatud vestlused algsest Secret of Monkey Island on avastatud Lucasarts tegelevate töötajate Hiljuti avaldatud The Secret of Monkey Island: Special Edition ja võrku.

Eemaldatud sisu leiti Adam Bormann, plii kujundaja Monkey Island re-release, kes on leidnud sisu peidetud kood originaal mäng, kui ta oli viinud, kuidas SCUMM süsteem töötas.

"Üks asi, mida olen töötanud oli uus vihje süsteem, mis tähendas suurt kaivella vana originaal SCUMM lähtekoodi välja mõtlema, kuidas Ron Gilbert Tim Schäfer ja äriühingu jälgimise riigi erinevaid mõistatusi ja kas Guybrush oli lõpetanud midagi või mitte, "kirjutas Bormann kohta LucasArts Workshop blogi.

"Üks asi, mida ma kiiresti märkasin oli see, et Ron ja Tim lahkus palju märkusi koodi, miks asjad nii nagu nad olid, või laskmise kuupäevast, millal teatav viga oli määratud. See oli põnev näha ja lugeda."

"Teine asi, märkasin, et kui nad on teinud mõningaid muudatusi, jätsid esialgses versioonis kood on, kuid märkis välja, et seda ei kasutata," lõpetas ta.

Sisu ise on peamiselt ehitatud ekstra dialoogi vahel Guybrush ja tema meeskond, samuti mõned ekstra Fester Shinetop read ja kaks uut stseene seotud kannibal rituaal ja Guybrush rüüstamine Nujakka saar Meathook. Te saate lugeda stseenide üle on blogi, kuid veenduge, et meiega oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder