23 Kasım 2009 Pazartesi

Suitsetamine tühjad Apple garantiisid

Suitsetamine tühjad Apple garantiisid

Care pakutavatest garantiidest Apple seadmed tundub kehtetuks peaks sülearvuti kokkupuude tubakasuitsu.

Kui oled suitsetaja koos Apple Mac, valmis olla šokk peaks oma süsteemi vaja Service - Apple ei puudutagi seda praam pole.

Nagu aru aastane tarbijalike, aruanded ringlevad veebi inimesed, kes on keeldunud garantiiremont nende Apple MacBook, iMac süsteemide tõttu jääk sigaretisuitsu on viibida masinad - midagi, mis on vältimatu, kui te suitsu samal ajal arvuti .

Tarbijalike lugeja Derek võttis oma kaks aastat vana MacBook üksuse Apple Store, West Des Moines pärast probleeme koos ülekuumenemist - põhjuseks, enam kui tõenäoline, mille suitsu jääkide Liimoitus kuni ventilaatorist ning hõlmab heatsinks. Kuigi remont oleks tulnud lihtsalt koristamise jääkide seest laptop, Apple Store keeldus tööd ühiku - märkides, et "arvuti [on] olnud kasutada maja, kus oli suitsetamine" töö ei saa läbi tõttu "terviseriske passiivne suitsetamine"

Teine tarbijalike lugeja, Ruth, kogenud sarnast lugu naastes kaks aastat vana iMac et teeninduskeskuse ainult töötajad ei keelduda remondi üksus, kuna see on "saastunud sigaretisuitsu, mida nad peavad bioloogilise ohu."

Kui mõlemal juhul olid põrkas kuni tegevjuhi ametisse Apple Vastused saadi märkides, et kuna nikotiin on juures Tööohutuse ja Töötervishoiu Agentuuri nimekirja tervisele ohtlike ainete Apple töötajad ei oodata tööle masinatega, mis olid saastatud koos sigaretisuitsu jääk. Kuid nagu Ruth juhib tähelepanu, "OSHA loetletakse ka kaltsiumkarbonaadi (leidub kaltsiumi tabletti), isopropüülalkoholi (kasutatakse puhta haavad), kloori (kasutatakse basseinid), vesinikperoksiid (kasutatakse ka puhastada haavad), sahharoosi (suhkrut ), talk (nagu pulber) "ja muu näiliselt leebe ainete keskmine töötaja võib eeldada, et puutuvad oma igapäevaelus.

Ehk suurim küsimus kogu sorry lugu on see, et Apple laiendatud garantii Service - Apple Care - ei mainita oma tingimusi, mis juuresolekul suitsetada majapidamises, kus seadet kasutatakse muudab garantii kehtetuks, tegevusetuse eest, mis võiks tagasilöök Apple peaks Mac omamise suitsetajad soovivad alustada class action suit äriühingu vastu.

Kas sa arvad Apple teeb õigesti keeldudes remont süsteemide kummeeritud järele vastik sigarettide jääkide või äriühing peaks olema täita poolest garantii ilma leiutas uusi tingimusi sõita? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder