25 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Alienware tooteid arvutid tulema auru eelinstalleeritud

Alienware tooteid's Area-51 ja Aurora arvutid on nüüd koos Valve's Steam süsteemi juba paigaldatud neile.

Alienware tooteid on täna teada, et see laevanduse mängimine sülearvutid Valve digitaalse levitamise platvormi, auru juba installitud need - ja koopia portaal heidetakse tasuta liiga.

Steam on nüüd paigaldatud kõik Alienware tooteid's Area-51 ja Aurora lauaarvutid ja kõik M17x ja M15x sülearvutid, pressiesindaja Delli ütles täna.

Kuigi liikumine on hea, Klapp ning Alienware tooteid, on tõenäoline, et Stardock's Brad Wardell on rohkem kui vähe Kurja tuulega "kaasamist konkurendi tarkvara Delli vahemikus gaming PCs. Varem sel nädalal Wardell vabastada raportis öeldakse, et Valve oli nurkne 70 protsenti digitaalse turul ja et tal oli üha raske konkurentidega võidelda Aurusaunad, sest mitmed arendajad kasutavad Valve's Steamworks raames.

"Kui mäng nõuab Steamworks on tõhusalt ära lõigatud meile, mis piirab meie sisu," Wardell selgitatud. "Probleem on selles, et ei ole otstarbekas meile installida mängu, mis omakorda nõuab paigaldamine konkurendi talletada ja platvorm selleks, et mängida."

"Oma automaat Mängude värskendused, lihtne sõber leida ja võime mängida oma Steam ostetud mängud kõik arvutis, Valve aidanud lihtsustada PC Gaming, et muuta see nauditavaks," ütles Delli Frank Azor, ilmselt üsna Tervitab partnerlusega.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder