20 Kasım 2009 Cuma

MW2 kirjanik käsitleb lennujaamade tasandil

MW2 kirjanik käsitleb lennujaamade tasandil

Lennujaama stseen Modern warfare 2 on olnud palju arutelu, sest mäng oli avaldatud.

Jesse Stern, stsenarist jaoks Infinity Ward's Call of Duty: Modern Warfare 2, on andnud Frank intervjuu umbes vastuoluline lennujaama stseen, mis toimub aasta alguses mängu, väites, et kogu idee oli panna mängijate lähedal Atrocity kui võimalik.

Kõnealust taset (hoiatus, spoilerid!) Seab osalejate salajane CIA agent, kes on tunginud rühm vene terroristid. Terroristid vallandada tohutuid rünnak Vene lennujaama ja mängijal antakse võimalus osaleda massimõrvade relvastamata tsiviilisikute grupp märatsema aastast.

"Oleme püüdmine palju kriitikat selle ja palju kiidusõnu ka" Stern ütles GamePro. "Inimesed on tõesti tugevad reaktsioonid lennujaama stseen ja see on põnev, sest me kõik tahtsid teha midagi, mis oleks häiriks, häiriv, vaid ka midagi, inimesed on seotud."

"Ei midagi koheselt tuvastatav sellest, millal see juhtub, kui sa oled selles olukorras ja tase hakkab," lisas ta enne pooleli arutada reaalses maailmas paralleele. Ilmselt oli punkte Modern warfare 2 arengupoliitika, et meeskond küsis, kas on asjakohane teha sisu arvestades, et mõned elemendid mängu hoiti mängitakse tegelikult, nagu terrorismi shootings.

"Inimesed tahavad teada," Stern selgitas, et õigustada taseme kaasatust. "Kuna hirmutav kui see, mida teada soovite. Ja seal on osa sinust, et tahab teada, mida see meeldib seal olla, sest see on inimese kogemusi. "

"Need on inimesed, kes vastutavad nende eest, et sa ei taha, et silmad talle. Soovite võtta selle peale ja mõtlema, kuidas see juhtus ja milliseid, kui midagi on võimalik teha selle vältimiseks. Lõpuks, meie eesmärk oli panna sind võimalikult lähedal hirmuteod. "

Testimise ajal Stern kommentaare reaktsioonide tase olid polariseeritud odotustesi, kuigi ta märgib, et iga testija kes mängis mängu avasid tule rahvahulga mingil hetkel, mis ta ütleb on lihtsalt inimloomuses.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites ja kindlasti lugege Modern warfare 2 läbivaatamiseks lisateavet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder