27 Kasım 2009 Cuma

Worm autor antud iPhone Dev töö

Worm autor antud iPhone Dev töö

Mogeneration - Austraalia iPhone arengu maja - lisanud pahavara looja Ashley Linnad selle arengule meeskonna.

Mees krediteeritud loomise esimene iPhone uss olla edukas looduses - ehkki ainult jailbroken telefone koos vaikimisi SSH paroolide - on pakkuda tööd, mida iPhone tarkvara maja.

Nagu teatas iTWire, et mees suures osas mõtte eest Ikee uss - mis alustas veidi Rickrolling kuid peagi sai kasutatud lunaraha nõudmisi ja isegi panga varguse ja bot liikmeks - Ashley Linnad, New South Wales elukoht on palgati iPhone taotlus arendaja poolt Austraalia tarkvara maja mogeneration.

Mogeneration, mis kirjeldab end kui "Austraalia juhtiv iPhone Development Company" ja tegelikult pakutakse nõu saamiseks Ikee uss, ei ole veel kommenteerinud palkamine uss looja, kuid see pole ennekuulmatu neile, kes on tõestanud oma oskuste arendamiseks Kahjuliku rakendusi leida endale tööd teisel pool tara - sageli turvafirmad, kes usuvad vana nägin umbes millega varas tabada varas.

Julgeolekujõudude liikmetele ühenduse, prognoositavaks, vihane on, mida paljud näha rahuldust halb käitumine. Graham Cluley antiviiruste müüja Sophos väitis, et "see purgid minuga, et linnad on näidanud, ei ole kahju, mida ta tegi, ja et nüüd tema täiesti vastutustundetu käitumine on ilmselt olnud au sees", mille postitate, ja märkis, et "on palju noori coders seal, kes ei oleks käitunud nii rumalalt, on sama väärt võimalus sees tarkvaraarenduse ettevõte, ja on tegelikult üsna tõenäoliselt paremini coders kui Linnad, kes on teinud mitmeid vigu oma koodi. "

Seni mogeneration teinud ühtegi teadet, et tööhõive on tuntud uss looja, ega ole näidatud, milliseid projekte ta võib tööd - kuigi oleks teatud mõttes irooniline, kui tema esimene ülesanne oli luua anti-worm programm for iPhone.

Kas usud, et kreekerid ja VXers tuleks tööle ning legitiimseks, või kui olete üle eraldusjoone võetakse pahatahtliku kodeerimine sa igaveseks rikutud? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder