25 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Assassin's Creed 2 läbivaatamine

Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Kirjastaja: Ubisoft
UK Hind (läbivaadatud): £ 39,99 (sh käibemaks)
USA Hind (läbivaadatud): 53,99 $ (va käibemaks)

Assassin's Creed 2 oli alati saab olema raske mängu arendada. Kuidas jälgida esimene mäng, mis oli oluliselt hyped veel kannatanud suletud (kuid ära teeninud) lõtku kohta uskumatult korduvad struktuuri ja pseudo-teadusliku kuid veidralt skisofreeniline maatüki? See on märk sellest, Assassin's Creed 2 'id tugevad, et ta suudab olla korraga nii uued ja veel nii tuttav.

Kriitiline edusamme on tehtud üle esimese mängu nii kuidas lugu jutustatakse ja üldist struktuuri mängija kogemus. Siiski säilitab kõik ikonograafia ja kaebus, et toetab esialgse Assassin's Creed ja teinud sellist huvitavat mängu vaatamata oma vigu.

Assassin's Creed 2 Review Assassin's Creed 2 läbivaatamine
Pilt suuremalt

Kõige kohe ilmselged remonditööd on tehtud proovitükk ja viis lugu on esitatud. Assassin's Creed 2 ei segaks aeglane nire teabe ja backstory, et mängijad olid sunnitud paljastada esimeses mängus. Selle asemel hüppab te otse keset asju ja hoiab maatükk edasiliikumisel on piisavalt kiire tempo, ülekandmiseks vaid oluline Cliff märgib esimese mängu ja visates aganaid.

Assassin's Creed 2 kirkad kuni täpselt, kus esimene mäng jäi koos 21. sajandi igaühele Desmond istub tema rakkude kell Abstergo Corporation teise järel üritab päeval leida oma geneetilist mälu, mida ohustab surm. Põevad imelik veritsus alates tema pikaajaline kokkupuude mälestusi Altair, Desmond on pärinud "Eagle Vision võimet ja jõllis salajastes sõnumite scrawled kogu oma seinad.

Assassin's Creed 2 Review Assassin's Creed 2 läbivaatamine
Pilt suuremalt

Järsku üks tema sõbralikumat captors, Lucy, puruneb ja hakkab Barking korraldusi, kui ta korraldab Desmond's põgeneda. Selgub, et ta on üks hea poisid (või vähem halb niikuinii) - üks Assassin selleks, surelik vaenlased varjuline Templars, kes ei taha Abstergo farmaatsiaosakonna ees. Templars kavatsevad võtta üle maailma, kasutades salapärane säilmed, et Desmond on geneetiline mälu on rõhutanud nende suunas, ta selgitab samas surudes teid ukse.

Varsti piisavalt Saabudes uus ja palju sõbralikumaks otsin Assassin safehouse ja neid täidetakse bare essentials of krundi ja julgustada liituma järele Assassins, ja nagu Desmond, seista Templars on siin ja praegu. Õnneks mäng ei viitsinud ühegi jõustada vastumeelsus Desmonds nimel või mõne mõttetu vestlused - sa lihtsalt kokku leppida kohapeal. Seda on raske kirjeldada, kui õnnelikud me olime näha Assassin's Creed 2 tegelikult jõuda punkti nii kiiresti, mis on midagi, esimene mäng ei ole kunagi teinud.

Ilmselt siiski ei saa võidelda Templars nagu sa oled. Peate koguda oskusi ja andeid tõeline palgamõrvar, et sa hop arvesse Assassin et enda versiooni aega reisides Animus seade ning tegeleb neelavad kõik teada, et suurim palgamõrvar ning Renaissance Man - Ezio Auditore.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder