14 Kasım 2009 Cumartesi

Google lubadusi SPDY kodulehekülg

Google lubadusi SPDY kodulehekülg

Uus SPDY protokoll Google'i eesmärk on tõsta HTTP ja pakub võimalust tunduvalt vähendatud koormusega aegadel.

Ei ole rahul leiutas uut programmeerimiskeelt, Google töötab uus tehnoloogia, mis ta arvab, et tal on lubadus saidid, mis lasti pool korda.

Uue süsteemi nimeks SPDY ja prognoositavalt väljendunud kiire, on kirjeldatud lühiülevaade aastane Kroom Developer Blog - via Slashdot - nagu "application-layer protocol transportimiseks sisu üle veebi, mis on mõeldud spetsiaalselt väike latentsus."

Kavandatud täiendama HTTP-protokolli, mitte seda asendama, SPDY kasutatakse kombineeritult header compression, multipleksne ojade ja liikluse prioriteetide kiirendada laadimist veebileht - ja teste kasutades Chrome brauser andmebaasi Google väidab, et SPDY on vähendanud lehe laadimise kuni ei-unimpressive 64 protsenti.

Et lisakatsetusteta SPDY tehnoloogia Google on välja kokkusobivad-mälu veebiserver, mis on kavandatud viimine avatud lähtekoodiga litsents lähitulevikus koos muutmine Chrome klient, mis toetab nii tavaline HTTP ja uus SPDY taotlused üle nii krüptimata ja SSL ühendusi. Ehkki allikas SPDY ühilduv Chrome klient on saadaval nüüd, kasutajad ei näe kiiruse hüvitist kuni serverid hakkavad toetama protokolli.

Kas see tunduda omamoodi tehnoloogia web vajadusi, või on see tõenäoliselt rohkem kasu kadudega ja ribalaius-nälga mobiilside klientidele, kui teie keskmine lairibaühenduse ühendatud töölaud? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder