19 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

Windows 7 turvalisus viisakus julgeolekuasutuse

Microsoft teeb tihedat koostööd julgeolekuasutuste Windows 7 peaks osutuma kõige turvalisema versiooniga OS veel.

Palju võib öelda, Windows 7 on kõige turvalisema versiooni Microsofti operatsioonisüsteem, kuid sa ei pruugi olla teadlikud, et see on tingitud koostöös siseriikliku julgeoleku agentuur.

Nagu aru aastane NPR News Blog - Via suurim PC - ROA - saladuslik julgeoleku organisatsioon, mis tihti leiab ise teema spioon trillereistä ja vandenõu teooriad nii - on köhatas oma tööd Microsofti mis nägi NSA "leverag [Ing] Meie unikaalset oskusteavet ja tegevuse teadmiste süsteemi ohud ja nõrgad kohad, et suurendada Microsofti operatsioonisüsteemi turvalisuse juhend ilma piiravast kasutaja võimet täita oma igapäevaseid ülesandeid, "vastavalt Richard Schaeffer julgeolekuasutustelt teabekindlustusele direktor.

Kuigi see pole esimene kord, kui julgeolekuasutus ei poked ringi operatsioonisüsteemi, et parandada julgeolekut - organisatsioon vastutab ka Security Enhanced Linux süsteemi, mis leiab kasutamist moodsaim distributsioonid - kuid see tähistab üht esimest korda, et tema teabekindlustusele rajoon olnud võimalus seda teha "koostöös toote vabastamist, mitte kuud või aastat hiljem toote vältel."

See partnerlus Microsoft ei ole uus - ROA aitas läbi turvalisuse funktsioonid Vista ja XP ja töötab koos teiste müüjate nagu Apple ja RedHat hoida oma süsteemide ohutu - kuid see näitab, kui tähtis on julgeoleku kaasaegne operatsioonisüsteem, mis kus organisatsioon, mille ülesanne on hoida rahvas turvaline on vabatahtlikult osaleda.

Muidugi, samas paranenud turvalisus on alati hea asi, ei tule neid, kes arvavad partnerluse probleem: üks julgeolekuasutustelt tagastab on jälgida elektroonilise side, seda on lihtne innostuko koos teooriad tagauste peidetud süsteemi ja tahtliku augustamine on krüptograafia rakendusi. Kas avaliku lubamise NSA käsi Windows 7 arengule aitab ega takista müüki OS jääb üle oodata.

Kas olete rahul ROA, võttes ennetavaid meetmeid, et kaitsta USA elektroonilise infrastruktuuri, või see on teil jõuda jaoks stanniol müts samas soovivad spooks hoiaks oma käed teie OS? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder