14 Kasım 2009 Cumartesi

Kindle DX tagasi ülikoolid

Kindle DX tagasi ülikoolid

Suureformaadiliste Kindle DX elektroonilise õpiku põhineb Kindle 2 - ja vigane tekst kõneks funktsioon on tõsta kuklakarvad.

Amazon's katse elektroonilise õpiku asendamine suureformaadiliste Kindle DX, muutub lühikese Ripitys ülikoolides üle USA.

Nagu aru aastane BetaNews, Amazon haridus suunatud seade - mis põhineb Kindle 2 e-raamat Reader - on läbinud uuringud koolide ja ülikoolide üle USA, kuid vastust siiani ei ole täpselt valdavalt positiivne.

Nii University of Wisconsin-Madison ja Syracuse ülikooli tulles edasi nende tagasilükkamise Kindle, peamised torkekoha tundub olevat puudus üldise kättesaadavuse pimedatele õpilastele - eriti ebatäielikust toetust teksti kõneks midagi, mis oli algselt lubas nii Kindle DX ja selle väiksem vend Kindle 2.

Kahjuks teksti kõneks võimetele Kindle oli halvatud varsti pärast käivitada pärast kaebusi Autorid 'Guild of America, et tekst-kõneks funktsionaalsuse Kindle 2 - mis lubas tuua kasu elektroonilisi raamatuid pimedatele ja vaegnägijad - olid rikkunud autorite õigusi tuleb maksta eraldi tasu kõigi suuliste esituste oma teoste.

See lahkarvamus - kus nägin Amazon peata kohtuasi muutes teksti kõneks võime juhitav e-raamatu kirjastajad kaudu lipp, mis keelab funktsionaalsus - on otseselt vastutav DX peamised puudused, vähemalt vastavalt direktori raamatukogud ülikooli, Wisconsin-Madison Ken Frazier: "suur pettumus [katsetel] oli õppinud, et Kindle DX ei ole ligipääsetav pimedatele. lisatasu teksti kõneks tehnoloogia on loonud turuvõimalus e-raamat lugemise seade, mis on täielikult kättesaadav igaühele, [aga] see versioon Kindle e-raamatu lugeja vastamata kaubamärgiga. "

Dr Marc Maurer, juhataja National Federation of the Blind, on veelgi lõikav tema põlgus seadme: avalduses kasutamise kohta Kindle DX Hariduse asendamist tavapäraste õpikute Dr Maurer, et " see on meie seisukoht, et ülikool peaks kaaluma selle seadmega [Kindle DX] elujõuliseks e-raamat lahendus oma õpilastele. "

Seni Amazon ei ole kommenteerinud tulemused ülikooli, ega märkusi National Federation of the Blind - aga see on raske mõista, kuidas saab ettevõte võimaluse tegeleda ilma uuesti rakendamise esialgse, üldise teksti kõneks suutlikkust ja suurendades Viha autorite Gild veel kord.

Kas usud, et Amazon tuleb öelda Autorid Gild kuhu minna ja tuua originaal hõlbustusvõimalusi tagasi, või on ülikoolid loodavad liiga palju elektroonilise õpiku seade? Jaga oma mõtete üle foorumite.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder