26 Kasım 2009 Perşembe

bit-tech.net

MSI koondamiste sosistati

Kuulujutuga on see, et MSI hakkab 2010 "Big Bang": mida koondamine kuni 20 protsenti oma töötajatest.

Kui sa arvasid, tech sektori lõpuks välja metsas ja toibumas maailma kulutuste kasvu aeglustumine, mõtle uuesti: riistvara tootja MSI võiks olla umbes koondama kuni 20 protsenti oma töötajate järgmise aasta alguses.

Vastavalt tööstuse allikaid tsiteerinud DigiTimes - Via suurim PC - MSI otsib võidelda kulutuste kasvu aeglustumine trimmimise personal oma netbook sülearvuti ja graafikakaart osakonnad.

Neile meeldib MSI's emaplaat on hea uudis - et eriti äriüksuse ilmselt ohutu jaotustükid, mis on näha koguni 10 protsenti ning kuni 20 protsenti kogu tööjõud vallandati.

Huvitav jah, tootmisharule allikad väidavad, et MSI ei ole tegelikult tegemist ametikohad koondatud: selle asemel, ettevõte on keskendunud eemaldamist vähem edukad töötajate ebaefektiivne äriüksuste, mis tähendab, et vähemalt mõned ametikohad on avatud uutele taotlejatele suurendada tööjõud tagasi jälle.

Koondamiste - mis MSI eitab - on väidetavalt esitatud toimub mõnda aega järgmise aasta jaanuaris, personali lubatud viimati maksejõuline jõulud enne pealkirjas Dole järjekorda.

Kui kuuldused tõestada, tõsi, koondamiste see kork midagi katastroofilised aastal kõrgtehnoloogia sektor: kogu 2009 ettevõtete Google, et Sega on ilma oma töötajaid oluliselt, Nokia kadumas ilmatu 1.700 töökohta tagasi märts võidelda mõju vähenenud tarbija kulutusi. Saame vaid loota, et 2010 näeb ümberpööramise see kurb tendents.

Kas teie arvates on olemas mingi tõde, et kuulujutud, või on MSI täiesti asub sõita läbi rahalise torm oma sõrmi nii palju tehnoloogia pirukad? Jaga oma mõtete üle Euroopa foorumid.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder