23 Kasım 2009 Pazartesi

bit-tech.net

GCHQ värbamise kaudu Xbox Live

Luureorgani GCHQ nüüd reklaami Xbox Live püüdes meelitada värbab Suurbritannias, tundub.

Microsofti Xbox Live on nüüd suunatud Ühendkuningriigi valitsuse poolt on tõenäoline asukoht leida uusi spioonid ja agendid turvateenused, vastavalt Guardian.

Valitsuse kommunikatsiooni peakorteris, mida tuntakse paremini GCHQ sätestab luureandmete ja analüüsi MI5, MI6 ja erinevad ministeeriumid. Kuue nädala reklaamikampaania on algamas Xbox Live on viis GCHQ proovida ning meelitada uusi töötajaid jääb soovitud demograafiliste. Ilmselt hardcore mängijaid on väga tõenäoline, et sobivad kriteeriumid spioon koolitus.

Hardcore Xbox mängijatel on soovitatav oma "kiire mõtlemise, probleemide lahendamise ja meeskonnatöö oskuste, ütles salapärane pressiesindaja GCHQ kes keeldus samm välja varjud ja see ei kinnita, kas ainult mängima kui Team Fortress 2 's Spy klass oli koolituse nõuet.

"Nagu ka tegeleda traditsiooniliste ohtudega" GCHQ töö on ka aidata riigiametites, näiteks kaitseministeerium, et kaitsta oma side-ja infosüsteemide, "Huopahattu vastupidavaid esindaja ütles.

"Pakume suurepärase koolituse ja karjääri inimeste spetsialist tehnilisi oskusi. Siiski tuleb tõdeda, et paljud potentsiaalsed kandidaatriigid on endiselt teadmata GCHQ ja mida me teeme. Kasutades video Xbox Live aitab viia meie sõnumi õigus inimeste loovat ja innovaatiliselt, "lisas ta.

Kampaania kestab aasta Xbox Live armatuurlaud ning hõlmab bännerid, videod, tasuta teemad ja gamer pics - kui teil vaja neid alla laadida ilma näinud.

Andke meile teada oma mõtteid foorumites ja ei oleks üllatunud, kui teie postitusi ise hävitada kümne sekundi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder