25 Kasım 2009 Çarşamba

bit-tech.net

Deus Ex 3 Eidos ja Square Enix ühiste jõupingutuste

Square Enix praegu teha koostööd Eidos kohta Deus Ex 3 ja areneb kõik cutscenes.

Final Fantasy arendaja Square Enix on abiks Eidos Montreal on Deus Ex 3, selgus, täna. Täpsemalt Square Enix aitab Eidos arendada cutscenes ja-mängu cinematics.

Kuigi see võib tunduda ebatavaline partnerluse Square Enix on ilmselt väga uhke, et tööd Deus Ex frantsiisi ja soovi aidata Eidos teiste IP, mis on tootmises - Thief 4 eriti.

"Inimesed Tokyos on lihtsalt nii hea meelega tööd," ütles Eidos "Stephane D'Astous in kommentaari servaga. "See on esimene projekt neile, et on mitte-Final Fantasy title - nad tahavad isegi töö Thief 4 liiga."

Square Enix ostetud läbi Ühendkuningriigis asuva Eidos käesoleva aasta alguses pärast firma langes rasked ajad ja hakkas otsima väljaostmise pakkumise. Kuigi EA ja Ubisoft oli ka muid kandidaati omandiõiguse eest Deus Ex, Thief ja Tomb Raider frantsiisid et Eidos omab, see oli väljakul, mis lõppes tegelda lõpuks.

Uudised Deus Ex 3 ise on olnud aeglane viimastel kuudel on oodata 2009 Aasta vaikselt libistades varjatud kohas, samas Eidos jätkab tööd pealkiri. Seda on kinnitanud, et mäng on Küberpunk prequel esimese mängu küll ja et seda ei saada console release keerukuse tõttu on mäng.

Originaal Deus Ex on tihti märgistatud kui üks parimaid arvuti mänge kunagi arenenud, kuid me teame oma mõtteid foorumites.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder